Mobiel: 06 - 22 86 44 42 | Vast: 033 - 298 58 39 | info@bouwbedrijfbartboeve.nl

 

Willem van Winsen, Architect, Amersfoort

"Wij hebben inmiddels in een aantal projecten op bijzonder prettige wijze met Bart Boeve samengewerkt. Met name ook in de complexe opgaven heeft hij zich een zeer deskundig en consciëntieus aannemer getoond.

Ook de moeilijkste details weet hij tot in de perfectie uit te voeren. Met overwicht naar onderaannemers weet hij het bouwproces goed te managen.
Voor architect en opdrachtgever heeft hij altijd een luisterend oor. Hij laat zich door tegenslagen niet uit het veld slaan en is altijd oplossingsgericht.

Voor ons is Bart een vaste waarde, betrouwbaar en professioneel."

> Bekijk een project van Willem & Bart

 

 

Barbara, Boswijk Instituut - therapie en opleiding, Doorn

"Bouwbedrijf Boeve heeft in 2 van onze panden een flinke verbouwing uitgevoerd, een keer in 2009 en een keer in 2013. Beide keren naar onze volle tevredenheid! Bart houdt zich aan de afspraken, is transparant over de prijs, levert kwalitatief goed werk af en denkt mee over de plannen. Doordat het een klein bedrijf is, is er regelmatig persoonlijk contact en zijn de prijzen concurrerend ten opzichte van collega-bouwbedrijven. Kortom, bouwbedrijf Boeve hanteert een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding en staat garant voor een prettige samenwerking."


 

Enno, Leusden

"Wij zijn zeer tevreden over Bart. Bart heeft ons voorhuis letterlijk van de grond opnieuw opgebouwd, alleen de monumentale buitenmuren bleven staan. De basis was een complex ontwerp van architect Willem van Winsen. Bijzonder aan Bart is de combinatie van vakmanschap, goed kunnen communiceren en meedenken en hij is 100 procent betrouwbaar. Het was plezierig om hem een tijd in en om ons huis te hebben.

Hieronder een paar voorbeelden:
Vakmanschap: mooi en degelijk werk. Goed mogelijkheden en onmogelijkheden aangeven aan architect en komen met alternatieven.
Goed communiceren en meedenken: schept heldere verwachtingen en komt afspraken na. Op een gegeven moment leek het oorspronkelijk ontwerp te duur te worden. Goed meedenken met praktische oplossingen zoals andere vloer, besparen op hergebruik dakpannen, besparen op aparte lunchkeet. Bart is een meester om gelijk dingen te regelen die niet hoeven te wachten. Ik neem daar in mijn eigen werk voorbeeld aan: direct bellen en regelen. De mensen die hij inschakelt, werken graag voor hem.
100 procent betrouwbaar: dat werkt heerlijk en snel. Vlak voordat we op vakantie gingen wilden we eigenlijk ook nog een fietsenschuur. Op basis van globale specificatie en zonder offertes heeft hij iets geheel naar wens gemaakt tegen een goede prijs. Een enkel mankement na de verbouwing (doorzakkende schuifdeur) werd zeer goed en vanzelfsprekend kosteloos hersteld.

De geslaagde verbouwing hebben we dan ook afgesloten met een gezellig diner bij ons thuis met hem en de architect."

> Bekijk het project van Enno & Bart

 

 

Femke, Zeist

"Bart hebben we leren kennen als een zeer aimabel en betrouwbare aannemer. We woonden destijds in het buitenland en hadden een strakke planning in verband met de start van het schooljaar van de kinderen. We hadden afgesproken met Bart dat zodra wij gingen verhuizen in ieder geval de slaapkamers en de zolder klaar waren. Dat is voortreffelijk gegaan. Fase 2 van de verbouwing vond enkele maanden later plaats en toen is de gehele benedenverdieping ver- en uitgebouwd. Wij hebben in die tijd 'boven' gewoond.  Al met al een heel leuke tijd. Bart begreep onze wensen, kostenramingen klopten altijd en er werd netjes en zorgvuldig gewerkt. We zijn stressvrij de hele verbouwing doorgekomen en ik ben ervan overtuigd dat dit komt door de prettige manier van samenwerken met Bart."

> Bekijk het project van Femke & Bart

 

Neem contact op met Bart